Zen vegetarian cooking / Soei Yoneda with Kōei Hoshino ; [introduction by Robert Farrar Capon]
データ種別 | 図書 |
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版 | New paperback ed |
出版者 | Tokyo : Kodansha International |
出版年 | 1998, c1982 |
本文言語 | 英語 |
大きさ | 218 p. : ill. (some col.) ; 26 cm |
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別書名 | 異なりアクセスタイトル:精進料理 原タイトル:The heart of Zen cuisine |
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一般注記 | "Previously published under the title The heart of Zen cuisine"--Cover Includes index |
著者標目 | *米田, 祖栄 <ヨネダ, ソエイ> Hoshino, Koei |
件 名 | LCSH:Vegetarian cookery LCSH:Cokkery, Japanese LCSH:Cookery -- Religious aspects -- Zen Buddhism 全ての件名で検索 |
分 類 | LCC:TX837 DC20:641.5/636 NDC7:596.11 |
書誌ID | BB10186082 |
巻冊次 | : pbk ; ISBN:477002309X ; PRICE:¥2400 |
NCID | BA45464799 |
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