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Methods in food analysis / editors, Rui M.S. Cruz, Igor Khmelinskii, Margarida C. Vieira

データ種別 図書
出版者 Boca Raton, Fla. : CRC Press
出版年 c2014
本文言語 英語
大きさ x, 240 p. : ill. (some col.) ; 24 cm

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: [hardback] ポーアイ 2階 W3 40044781 596/Cr
9781482231953


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一般注記 "A Science Publishers book"
Includes bibliographical references and index
著者標目 Cruz, Rui M. S. editor of compilation
Khmelinskii, Igor editor of compilation
Vieira, Margarida C. editor of compilation
件 名 MESH:Food Analysis -- methods  全ての件名で検索
分 類 LCC:RA601
NLM:QU 50
DC23:363.19/26
書誌ID BB70963135
巻冊次 : [hardback] ; ISBN:9781482231953
NCID BB17638866
目次/あらすじ

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