Grand livre de cuisine, Alain Ducasse's culinary encyclopedia / Jean-François Piège [et al. ; translation by Paul Evensen]
データ種別 | 図書 |
---|---|
出版情報 | Issy-les-Moulineaux, France : LEC Édition New York : Distributed in 2005 in North America, the United Kingdom, Australia, and New Zealand by Stewart, Tabori & Chang , c2004 |
本文言語 | 英語 |
大きさ | 1079 p. : col. ill. ; 31 cm |
書誌詳細を非表示
別書名 | 異なりアクセスタイトル:Alain Ducasse's culinary encyclopedia |
---|---|
一般注記 | Includes indexes |
著者標目 | *Ducasse, Alain, 1956- Piège, Jean-François Evensen, Paul |
件 名 | LCSH:Cooking -- Encyclopedias
全ての件名で検索
LCSH:Gastronomy -- Encyclopedias 全ての件名で検索 LCSH:Cooking, French |
分 類 | LCC:TX349 DC22:641.503 |
書誌ID | BB70100253 |
巻冊次 | ISBN:2848440007 |
NCID | BD04523899 |
[BOOKデータASPサービス] あらすじ/目次
類似資料
この資料の利用統計
このページへのアクセス回数:4回
※2019年9月18日以降