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Zen vegetarian cooking / Soei Yoneda with Kōei Hoshino ; [introduction by Robert Farrar Capon]

データ種別 図書
New paperback ed
出版者 Tokyo : Kodansha International
出版年 1998, c1982
本文言語 英語
大きさ 218 p. : ill. (some col.) ; 26 cm

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: pbk ポーアイ 2階 W3 11001782 596.21/Yo
477002309X


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別書名 異なりアクセスタイトル:精進料理
原タイトル:The heart of Zen cuisine
一般注記 "Previously published under the title The heart of Zen cuisine"--Cover
Includes index
著者標目  *米田, 祖栄 <ヨネダ, ソエイ>
 Hoshino, Koei
件 名 LCSH:Vegetarian cookery
LCSH:Cokkery, Japanese
LCSH:Cookery -- Religious aspects -- Zen Buddhism  全ての件名で検索
分 類 LCC:TX837
DC20:641.5/636
NDC7:596.11
書誌ID BB10186082
巻冊次 : pbk ; ISBN:477002309X ; PRICE:¥2400
NCID BA45464799
目次/あらすじ

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