Japanese cooking : a simple art / Shizuo Tsuji, with the assistance of Mary Sutherland ; introduction by M.F.K. Fisher
データ種別 | 図書 |
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版 | 1st ed |
出版情報 | Tokyo ; New York : Kodansha International New York : Distributed in the U.S. by Kodansha International/USA through Harper & Row , 1980 |
本文言語 | 英語 |
大きさ | 517 p. : ill. ; 27 cm |
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一般注記 | Includes index |
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著者標目 | *辻, 静雄 (1933-1993) <ツジ, シズオ> Sutherland, Mary, 1947- Fisher, M. F. K. (Mary Frances Kennedy), 1908- |
件 名 | LCSH:Cookery, Japanese |
分 類 | LCC:TX724.5.J3 DC:641.5952 |
書誌ID | BB10186078 |
巻冊次 | : U.S. ; ISBN:0870113992 ; PRICE:$14.95 : Japan ; ISBN:4770007582 |
NCID | BA04347513 |
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