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Japanese cooking : a simple art / Shizuo Tsuji, with the assistance of Mary Sutherland ; introduction by M.F.K. Fisher

データ種別 図書
1st ed
出版情報 Tokyo ; New York : Kodansha International
New York : Distributed in the U.S. by Kodansha International/USA through Harper & Row , 1980
本文言語 英語
大きさ 517 p. : ill. ; 27 cm

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: U.S. ポーアイ 2階 W3 10989388 596.21/Ts
0870113992


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一般注記 Includes index
著者標目  *辻, 静雄 (1933-1993) <ツジ, シズオ>
 Sutherland, Mary, 1947-
 Fisher, M. F. K. (Mary Frances Kennedy), 1908-
件 名 LCSH:Cookery, Japanese
分 類 LCC:TX724.5.J3
DC:641.5952
書誌ID BB10186078
巻冊次 : U.S. ; ISBN:0870113992 ; PRICE:$14.95
: Japan ; ISBN:4770007582
NCID BA04347513
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