Handbook of analytical methods for dietary supplements / Frank Jaksch, Mingfu Wang, and Mark Roman
データ種別 | 図書 |
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出版情報 | Washington, D.C. : American Pharmacists Association , c2005 |
本文言語 | 英語 |
大きさ | vii, 215 p. ; 26 cm |
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内容注記 | Method validation for dietary supplements Dietary supplement monographs Artichoke Ascorbic acid Bilberry Black cohosh Boswellia Chamomile Chaste tree Chondroitin sulfate Coenzyme Q10 Devil's claw Echinacea Ephedra Epimedium Feverfew Ginger Ginkgo Ginseng Glucosamine Goldenseal Gotu kola Griffonia Guggul Hops Kava Melatonin Milk thistle Olive leaf Passionflower Red clover Rhodiola Schisandra Senna Siberian ginseng Skullcap Soy Turmeric Valerian Willow bark |
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一般注記 | Includes bibliographical references and index HTTP:URL=http://www.loc.gov/catdir/toc/ecip059/2005006579.html Information=Table of contents |
著者標目 | *Jaksch, Frank, b. 1968- Wang, Mingfu, b. 1972- Roman, Mark, b. 1967- American Pharmacists Association |
件 名 | LCSH:Dietary supplements -- Analysis
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MESH:Dietary Supplements -- analysis -- Laboratory Manuals 全ての件名で検索 MESH:Plant Preparations -- analysis -- Laboratory Manuals 全ての件名で検索 MESH:Plants, Medicinal -- analysis -- Laboratory Manuals 全ての件名で検索 |
分 類 | LCC:RM258.5 NLM:QU 25 DC22:615/.1 |
書誌ID | BB01061197 |
巻冊次 | ISBN:1582120552 |
NCID | BA72825448 |
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