Fenaroli's handbook of flavor ingredients / edited by George A. Burdock ; adapted from the Italian language works of Giovanni Fenaroli
データ種別 | 図書 |
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版 | 3rd ed |
出版情報 | Boca Raton, Fla. : CRC Press , c1995 |
本文言語 | 英語 |
大きさ | 2 v. : ill. ; 27 cm |
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別書名 | 異なりアクセスタイトル:Handbook of flavor ingredients |
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一般注記 | "Previous editions edited, translated, and revised by Thomas E. Furia and Nicola Bellanca." Includes bibliographical references and indexes |
著者標目 | *Fenaroli, Giovanni, Prof. Dr Burdock, George A. |
統一書名標目 | Handbook of flavor ingredients |
件 名 | LCSH:Flavoring essences -- Handbooks, manuals, etc 全ての件名で検索 |
分 類 | LCC:TP418 DC20:664/.5 |
書誌ID | BB00137879 |
巻冊次 | v. 1 ; ISBN:0849327105 v. 2 ; ISBN:0849327113 |
NCID | BA47042697 |
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