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Fenaroli's handbook of flavor ingredients / edited by George A. Burdock ; adapted from the Italian language works of Giovanni Fenaroli

データ種別 図書
3rd ed
出版者 Boca Raton, Fla. : CRC Press
出版年 c1995
本文言語 英語
大きさ 2 v. : ill. ; 27 cm

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v. 1 須磨 1階D4閉架 30245891 576.6/1/1
0849327105


v. 2 須磨 1階D4閉架 30245907 576.6/1/2
0849327113


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別書名 異なりアクセスタイトル:Handbook of flavor ingredients
一般注記 "Previous editions edited, translated, and revised by Thomas E. Furia and Nicola Bellanca."
Includes bibliographical references and indexes
著者標目 *Fenaroli, Giovanni, Prof. Dr
Burdock, George A.
統一書名標目 Handbook of flavor ingredients
件 名 LCSH:Flavoring essences -- Handbooks, manuals, etc  全ての件名で検索
分 類 LCC:TP418
DC20:664/.5
書誌ID BB00137879
巻冊次 v. 1 ; ISBN:0849327105
v. 2 ; ISBN:0849327113
NCID BA47042697
目次/あらすじ

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