Hutton, Wendy
著者名典拠詳細を表示
著者の属性 | 個人 |
---|---|
一般注記 | nuc87-14604: Her Singapore food, 1984 (hdg. on MiU rept.: Hutton, Wendy; usage: Wendy Hutton) Sabah & Sarawak with Brunei Darussalam, c1993: t.p. (Wendy Hutton) p. 13 (writer & editor in Southeast Asia since 1967 specializing in travel, conservation & cuisine) SRC:The food of Japan : authentic recipes from the land of the rising sun / recipes by Takayuki Kosaki & Walter Wagner; food photography by Heinz von Holzen ; introduction by Kathleen Morikawa ; edited by Wendy Hutton ; produced in association with the Hyatt Regency Osaka(Crossing Press [distributor], c1996) |
から見よ参照 | ハットン, ウェンディ<ハットン, ウェンディ> |
コード類 | 典拠ID=AU00057498 NCID=DA10684547 |
1 | インドネシア料理 : スパイスの宝庫の食をきわめる / ウェンディ・ハットン文 ; ハインツ・フォン・ホルツェン,ロテール・アルサナ料理 ; 富田裕子訳 東京 : チャールズ・イー・タトル出版株式会社ペリプラス事業部. - 東京 : 洋販(発売) , 2001.3 |
2 | バリ料理 : 神々の島の食をきわめる / ウェンディ・ハットン文 ; ハインツ・フォン・ホルツェン,ロテール・アルサナ料理 ; 富田裕子訳 東京 : チャールズ・イー・タトル出版株式会社ペリプラス事業部. - 東京 : 洋販(発売) , 2001.3 |
3 | マレーシア料理 : アジア文化交流点の食をきわめる / ボントン・レストラン,ジョンカーズ・レストラン料理 ; ウェンディ・ハットン編集 ; 富田裕子訳 東京 : チャールズ・イー・タトル出版株式会社ペリプラス事業部 , 2000.11 |
4 | タイ料理 : 黄金王国の食をきわめる / スヴェン・クラウス,ローレン・ガンギレ,ヴィラ・サンクアンウォン料理 ; ウェンディ・ハットン編集 ; 富田裕子訳 東京 : チャールズ・イー・タトル出版株式会社ペリプラス事業部 , 2000.11 |