Fisher, M. F. K. (Mary Frances Kennedy), 1908-
著者名典拠詳細を表示
著者の属性 | 個人 |
---|---|
一般注記 | For works of this author written in collaboration with Dillwyn Parrish, search also under: Berne, Victoria, pseud Author's Serve it forth, 1937 Newberry, L. The food book, c1981: t.p. (M. Frances Fisher) Her Conversations with M.F.K. Fisher, c1992: chronology (dies 6-22-92) Her Japanese cooking : a simple art, 1980 |
生没年等 | 1908 |
から見よ参照 | Fisher, M. Frances (Mary Frances), 1908- Friede, Mary Frances, 1908- Parrish, Mary Frances, 1908- Fisher, Mary Frances Kennedy, 1908- フィッシャー, M. F. K.<フィッシャー, M. F. K.> |
をも見よ参照 | |
コード類 | 典拠ID=AU00036081 NCID=DA06652842 |
1 | ブルゴーニュの食卓から / M.F.K.フィッシャー著 ; 北代美和子訳 東京 : 晶文社 , 1995.1 |
2 | Japanese cooking : a simple art / Shizuo Tsuji, with the assistance of Mary Sutherland ; introduction by M.F.K. Fisher : U.S.,: Japan. - 1st ed. - Tokyo ; New York : Kodansha International. - New York : Distributed in the U.S. by Kodansha International/USA through Harper & Row , 1980 |
3 | フランス料理 / M.F.K. フィッシャー著 ; タイムライフブックス編集部編 [訳] [本編],別冊(作り方). - 東京 : タイムライフインターナショナル , 1975 |