Fisher, M. F. K. (Mary Frances Kennedy), 1908-

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著者の属性 個人
一般注記 For works of this author written in collaboration with Dillwyn Parrish, search also under: Berne, Victoria, pseud
Author's Serve it forth, 1937
Newberry, L. The food book, c1981: t.p. (M. Frances Fisher)
Her Conversations with M.F.K. Fisher, c1992: chronology (dies 6-22-92)
Her Japanese cooking : a simple art, 1980
生没年等 1908
から見よ参照 Fisher, M. Frances (Mary Frances), 1908-
Friede, Mary Frances, 1908-
Parrish, Mary Frances, 1908-
Fisher, Mary Frances Kennedy, 1908-
フィッシャー, M. F. K.<フィッシャー, M. F. K.>
をも見よ参照
コード類 典拠ID=AU00036081  NCID=DA06652842
1 ブルゴーニュの食卓から / M.F.K.フィッシャー著 ; 北代美和子訳 東京 : 晶文社 , 1995.1
2 Japanese cooking : a simple art / Shizuo Tsuji, with the assistance of Mary Sutherland ; introduction by M.F.K. Fisher : U.S.,: Japan. - 1st ed. - Tokyo ; New York : Kodansha International. - New York : Distributed in the U.S. by Kodansha International/USA through Harper & Row , 1980
3 フランス料理 / M.F.K. フィッシャー著 ; タイムライフブックス編集部編 [訳] [本編],別冊(作り方). - 東京 : タイムライフインターナショナル , 1975