Macrae, R.
著者名典拠詳細を表示
著者の属性 | 個人 |
---|---|
一般注記 | HPLC in food analysis, 1982: t.p. (R. Macrae, Dept. of Food Sci., Univ. of Reading, Reading, Eng.) Instrumental analysis in the biological sciences, 1987: t.p. (R. Macrae) Encyclopaedia of food science, food technology and nutrition, c1993: t.p. (R. Macrae, University of Hull, Hull, UK) |
コード類 | 典拠ID=AU00000823 NCID=DA02617941 |
1 | コーヒーの生理学 : コーヒーと健康 / R.J. Clarke, R. Macrae編著 ; 藤田哲翻訳 名古屋 : めいらくグループ , 1995.10 |
2 | Encyclopaedia of food science, food technology, and nutrition / edited by R. Macrae, R.K. Robinson, M.J. Sadler : set - v. 8. - London ; San Diego : Academic Press , 1993 |