ニホン スイサン ガッカイ
日本水産学会
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著者の属性 | 団体 |
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一般注記 | 東京水産大学内 EDSRC:農學大會水産部會(日本水産學會年會及総會)年會講演要旨 / 日本水産學會(日本水産學會) 昭和45年4月1日(1970)には社団法人として認可 EDSRC:Second Japan-France Acuacuture Symposium, Sendai, Japan October 4, 1984 / [editor, Fumio Matsuura ... [et al.]]; sponsored by the Second Japan-France Aquaculture Symposium ; Supported by the Japanese Society of Scientific Fisheries(School of Fisheries Sciences, Kitasato University, [1984]) |
生没年等 | 1932 |
から見よ参照 | 日本水産學會<ニホン スイサン ガッカイ> Japanese Society of Fisheries Science Japanese Society of Scientific Fisheries |
コード類 | 典拠ID=AU00000058 NCID=DA00453570 |
1 | 魚の発酵食品 / 藤井建夫著 改訂3版. - 東京 : 成山堂書店 , 2005.4 |
2 | 魚の発酵食品 / 藤井建夫著 東京 : 成山堂書店 , 2000.4 |
3 | 魚の品質 / 日本水産学会編 東京 : 恒星社厚生閣 , 1974.4 |
4 | 日本水産學會誌 / 日本水産學會 [編] = Bulletin of the Japanese Society of Scientific Fisheries / the Japanese Society of Scientific Fisheries 1卷1號 (昭7.5)-. - 東京 : 日本水産學會 , 1932- |
5 | ベルソーブックス 東京 : 成山堂書店 |
6 | 水産学シリーズ / 日本水産学会監修 東京 : 恒星社厚生閣 |